Lainakilpailutus.fi on uusi Kotimainen lainankilpailutuspalvelu. Palvelu tekee lainojen kilpailuttamisesta erittäin helppoa ja vaivatonta. Edistyksellisen teknologian ansiosta palvelu kilpailuttaa lainat puolestasi ja saat aina parhaan lainatarjouksen.

Lainan hakemiseen et tarvitse vakuuksia tai takaajia.

Enää sinun ei tarvitse hakea jokaisesta lainapalvelusta, pankista tai pikavippiyhtiöstä lainatarjousta erikseen. Me toimitamme hakemukset yli 30 pankkiin ja rahoituslaitokseen ja sinä voit valita parhaan lainan tarpeisiisi.

Palvelu ei kysele mihin rahat aiot käyttää. Voit hakea Lainakilpailutuspalvelun avulla niin autolainaa, lainaa arjen elämän kuluihin, kodinkoneisiin, remonttiin tai lainojen yhdistelyyn.

Lainojen kilpailutus kannattaa ja se on täysin ilmaista. Lainakilpailutus-palvelu saa palkkionsa yhteistyöpankeilta ja siksi sen käyttäminen on sinulle täysin ilmaista.

Palvelu antaa suuntaa antavat arviot lainanlyhennyksistä ja koroista. Lopullisen kuukausilyhennyksesi ja muut lainaehdot näet lainapalveluiden lähettämistä lainatarjouksista. Lainatarjousten mukana saat tarkat ohjeet miten toimia, mikäli hyväksyt lainatarjouksen.

Saat lainaa palvelun kautta 2000 – 60.000 euroa ilman vakuuksia.

Näin haet lainaa:

 1. Täytä lainahakemus huolellisesti osoitteessa Lainakilpailutus.fi
 2. Hakemuksen jälkeen saat monta lainatarjousta
 3. Vertaa lainoja ja valitse sopiva
 4. Alustava lainapäätös heti
 5. Rahat tilillesi jopa puolessa tunnissa

Yhdistä lainasi – säästä rahaa!

Lainojen yhdistämistä suosittelemme mikäli sinulla on kertynyt useita pienempiä lainoja ja luottoja, luottokorttivelkaa, osamaksusopimuksia tai muita velkoja. Saat tällöin yhden suuremman lainan jolla voit maksaa pienet velkasi pois. Näin maksat jatkossa vain yhtä lainaa ja sen edullisempia korkoja ja kuluja.

Lainoja kilpailuttaessa, vertailussa on hyvä kiinnittää huomiota ainakin todelliseen vuosikorkoon. Valitessasi parasta sinulle sopivaa lainantarjoajaa, valitse aina edullisin vaihtoehto. Lainakilpailutus.fi palvelun avulla se käy helposti.

Lainan kilpailutus käy näin:

 1. Laske kaikki lainasi, osamaksuluotot, luottokorttivelat jne yhteen.
 2. Hae yhteenlasketun lainasumman verran lainaa
 3. Uudella edullisella lainalla maksat vanhat kallliit lainat pois.
 4. Jatkossa maksat vain yhtä lainaa

Yhdistä lainasi osoitteessa Lainakilpailutus.fi

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voi hakea jokainen, joka täyttää nämä edellytykset:

 1. Olet vähintään 20-vuotias
 2. Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 3. Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Täytä vain lainahakemus ja saat lainatarjouksia saman tien.

Lainapäätöksen voit saada jopa muutamssa minuutissa.

Lainahakemuksen jälkeen rahat voit saada tilillesi todella pikaisesti, jopa vartissa.

Lainakilpailutus.fi kokemuksia

Lainakilpailutus.fi on melko tuore palvelu lainanvertailumarkkinoilla, palvelu on jo auttanut satoja kuluttajia löytämään edullisimman lainan. Ajatuksena on tarjota helppo, nopea ja vaivaton lainankilpailutus kuluttajille. Aika näyttää kuinka Lainakilpailutus.fi-palvelu tulee pärjäämään todella kilpailluilla lainamarkkinoilla, mutta suunta on ylöspäin ja useat lainapalvelut saavat tästä palvelusta vakavastiotettavan haastajan. Palvelu on erittäin nopea ja helppokäyttöinen. Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen lainatarjouksia alkaa tulemaan jo minuuttien kuluessa. Sopivan lainatarjoajan löytäminen palvelun avulla on helppoa, nopeaa ja vaivatonta.